Rekry

Rakenne- ja elementtisuunnittelija, Oulu Ii

Keco Oy etsii kokenutta rakenne- ja elementtisuunnittelijaa tuotantolaitokselle Oulun pohjoispuolelle Iihin.

Keco Oy on kasvava rakennusalan toimija. Toimintamme pääpaino on hoiva- ja päiväkoti- sekä koulurakentamisessa. Yhtiön päätoimipaikka ja tuotantolaitos sijaitsevat Oulun pohjoispuolella, Euroopan ympäristöystävällisimmässä kunnassa, Iissä. Tärkeimpiin arvoihimme kuuluvat ympäristövastuullisuus sekä sisäilman laatu, jotka takaamme mm. dynaamisilla ja ekologisilla rakennusmateriaaleilla ja -menetelmillä. Kosteudenhallinnasta huolehdimme kuivaketju toimintamallilla. Yhtiömme innovoi, tutkii ja kehittää moduuli- ja elementtirakentamista, sekä koko rakennusprojektia kohti kustannustehokkaampia ja kestävämpiä ratkaisuja.

Rakenne- ja elementtisuunnittelijana vastaat rakennusprojektiemme rakenne- ja elementti suunnittelusta kokonaisvaltaisesti yhdessä tuotantopäällikön kanssa. Hakijalta odotamme soveltuvaa koulutustaustaa (RI, Ins. AMK, DI), kokemusta rakenne- ja elementtisuunnittelusta sekä itsenäisiä työskentely- ja tiimityöskentelytaitoja. Työssä menestyminen edellyttää suunnitteluohjelmiston hallintaa, ajantasaisia IT-taitoja ja kolmiulotteista hahmotuskykyä. Tehtävässäsi pääset organisaation kärkipaikalle kehittämään yhdessä toimintatapojamme ja –mallejamme. Mikäli osoitat potentiaalisi, voit edetä suunnittelupäälliköksi kehittämään omaa suunnittelutiimiäsi.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita. Tästä osoituksena on mm. laaja terveysturvavakuutus, joka kattaa sekä työn että vapaa-ajan sairastumiset ja tapaturmat. Keco Oy:ssä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovat myös asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 15.03.2019 mennessä Toni Kiventerälle osoitteeseen toni.kiventera@keco.fi, lisätietoja 044 238 7388. Käytä viestissäsi otsikkoa ”Rakenne- ja elementtisuunnittelija”. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.


Rekry Tuotantopäällikkö/Elementtisuunnittelija Oulu, Ii

Keco Oy etsii tuotantopäällikköä/elementtisuunnittelijaa tuotantolaitoksella Oulun pohjoispuolelle Iihin.

Keco Oy on kasvava rakennusalan toimija. Toimintamme pääpaino on hoiva- ja päiväkoti- sekä koulurakentamisessa. Yhtiön päätoimipaikka ja tuotantolaitos sijaitsevat Oulun pohjoispuolella, Euroopan ympäristöystävällisimmässä kunnassa, Iissä. Tärkeimpiin arvoihimme kuuluvat ympäristövastuullisuus sekä sisäilman laatu, jotka takaamme mm. dynaamisilla ja ekologisilla rakennusmateriaaleilla ja -menetelmillä. Kosteuden hallinnasta huolehdimme kuivaketju10 toimintamallilla. Yhtiömme innovoi, tutkii ja kehittää moduuli- ja elementtirakentamista, sekä koko rakennusprojektia kohti kustannustehokkaampia ja kestävämpiä ratkaisuja.

Tuotantopäällikkönä vastaat tehtaan tuotannon päivittäisestä johtamisesta, kehittämisestä ja tavoitteiden saavuttamisesta sekä tuotannon laadusta ja laadun johtamisesta. Osallistut elementtien suunnitteluun yhdessä rakennesuunnittelijan kanssa ja ohjaat suunnittelua tuotannolle sopivaan suuntaan. Toimit työnjohtajan ja elementtityöntekijöiden esimiehenä. Kehität ja aikataulutat moduuli- ja elementtituotantoa.

Oletko koulutukseltasi rakennusalan insinööri, jolle ekologinen rakentaminen ja parempi sisäilman laatu ovat lähellä sydäntä. Sinulla on aiempaa kokemusta rakennusalalta. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä itsenäisen, kehityshakuisen ja jämäkän työotteen. Kykenet itsenäiseen suunnittelutyöhön. Työssä menestyminen edellyttää AutoCAD-ohjelman hallintaa, ajantasaisia IT-taitoja ja kolmiulotteista hahmotuskykyä.

Tuotantopäällikkönä pääset organisaation kärkipaikalle kehittämään yhdessä toimintatapojamme ja –mallejamme. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja kasvaa yhdessä yhtiömme kanssa.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 30.11.2018 mennessä Toni Kiventerälle osoitteeseen toni.kiventera@keco.fi lisätietoja 044 238 7388. Käytä viestissäsi otsikkoa ”Tuotantopäällikkö”. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.