Ajankohtaista

Haluatko kehittyä tulevaisuudessa rakennusalan huippuosaajaksi ja etsit urallesi uusia haasteita?

Hymora Oy on kasvuhakuinen n. 10 hengen rakennusalan yritys, päätoimialoina asuntotuotanto, päivä- ja hoivakodit.  Haemme nyt yritykseemme työhön osallistuvaa työnjohtajaa. Työnjohtajana pääset organisaation kärkipaikalle kehittämään yhdessä toimintatapojamme ja –mallejamme. Samalla tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja edetä kohti haasteellisempia tehtäviä tulevaisuudessa.

Työssä vastaat työmaan organisoinnista osallistuen samalla käytännön rakennustöihin. Huolehdit, että sinulle osoitettu työmaa valmistuu sovitussa aikataulussa varmistaen samalla kohteen korkean laadun. Toimit kirvesmiesten työmaaesimiehenä ja lisäksi seuraat tehtävässäsi myös aliurakoitsijoiden toimintaa.  Työssäsi vastaat organisaation tuotantopäällikölle, joka ensisijaisesti hoitaa työmaaorganisoinnin.

Olet koulutukseltasi rakennusalan insinööri tai rakennusmestari. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, organisointi- sekä paineensietokyvyt. Olet oma-aloitteinen ja innovatiivinen henkilö ja haluat kehittyä rakennusalan huippuosaajaksi yhdessä organisaatiomme kasvun mukana. Työmaa sijoittuu kohteesta riippuen Pohjois- ja Keski-Suomen alueelle, joten olethan valmis matkustamaan työsi mukana.

Työ alkaa sop. mukaan.

Olitpa sitten valmistumassa oleva tai jo kokenut rakennusalan mestari tai insinööri otathan yhteyttä niin jutellaan lisää!

 

Lisätietoja antaa: Toni Kiventerä 044 238 7388

 

Hakemukset palkkatoiveineen 15.08.2017 mennessä sähköpostiin: toni.kiventera@hymora.fi

Palaa Takaisin