Ajankohtaista

Rekry Tuotantopäällikkö/Elementtisuunnittelija Oulu, Ii

Keco Oy etsii tuotantopäällikköä/elementtisuunnittelijaa tuotantolaitoksella Oulun pohjoispuolelle Iihin.

Keco Oy on kasvava rakennusalan toimija. Toimintamme pääpaino on hoiva- ja päiväkoti- sekä koulurakentamisessa. Yhtiön päätoimipaikka ja tuotantolaitos sijaitsevat Oulun pohjoispuolella, Euroopan ympäristöystävällisimmässä kunnassa, Iissä. Tärkeimpiin arvoihimme kuuluvat ympäristövastuullisuus sekä sisäilman laatu, jotka takaamme mm. dynaamisilla ja ekologisilla rakennusmateriaaleilla ja -menetelmillä. Kosteuden hallinnasta huolehdimme kuivaketju10 toimintamallilla. Yhtiömme innovoi, tutkii ja kehittää moduuli- ja elementtirakentamista, sekä koko rakennusprojektia kohti kustannustehokkaampia ja kestävämpiä ratkaisuja.

Tuotantopäällikkönä vastaat tehtaan tuotannon päivittäisestä johtamisesta, kehittämisestä ja tavoitteiden saavuttamisesta sekä tuotannon laadusta ja laadun johtamisesta. Osallistut elementtien suunnitteluun yhdessä rakennesuunnittelijan kanssa ja ohjaat suunnittelua tuotannolle sopivaan suuntaan. Toimit työnjohtajan ja elementtityöntekijöiden esimiehenä. Kehität ja aikataulutat moduuli- ja elementtituotantoa.

Oletko koulutukseltasi rakennusalan insinööri, jolle ekologinen rakentaminen ja parempi sisäilman laatu ovat lähellä sydäntä. Sinulla on aiempaa kokemusta rakennusalalta. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä itsenäisen, kehityshakuisen ja jämäkän työotteen. Kykenet itsenäiseen suunnittelutyöhön. Työssä menestyminen edellyttää AutoCAD-ohjelman hallintaa, ajantasaisia IT-taitoja ja kolmiulotteista hahmotuskykyä.

Tuotantopäällikkönä pääset organisaation kärkipaikalle kehittämään yhdessä toimintatapojamme ja –mallejamme. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja kasvaa yhdessä yhtiömme kanssa.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 30.11.2018 mennessä Toni Kiventerälle osoitteeseen toni.kiventera@keco.fi lisätietoja 044 238 7388. Käytä viestissäsi otsikkoa ”Tuotantopäällikkö”. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Palaa Takaisin