Ajankohtaista

Työnjohtaja/Vastaava työnjohtaja – Seinäjoki

Kiinnostaako ekologinen rakentaminen? Onko parempi sisäilman laatu lähellä sydäntäsi? Etsimme joukkoomme oma-aloitteista ja osaavaa tiimipelaajaa, joka omaa erinomaiset vuorovaikutustaidot, organisointi- ja paineensietokyvyt. Työnjohtajana vedät projektia aina rakennusluvista lopputarkastukseen saakka. Ohjaat ja huolehdit aliurakoitsijoista, omista työntekijöistämme sekä kohteen hankinnoista. Järjestelmällisellä sekä suunnitelmallisella työskentelytaidoilla varmistat rakennusprojektin kustannustehokkaan toteutuksen aina aikataulussa. Koulutukseltasi voit olla rakennusalan insinööri tai rakennusmestari, raudanluja ammattilainen tai muutaman vuoden kokenut, tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen ja tukea omaksua yrityksemme toimintatavat.

Työnjohtajana pääset yhdessä kehittämään toimintatapojamme ja –mallejamme. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn kasvavassa yrityksessä. Työmaa sijoittuu Seinäjoen alueelle.

Keco Oyn toiminnan pääpaino on hoiva- ja päiväkoti- sekä koulurakentamisessa. Yhtiön päätoimipaikka ja tuotantolaitos sijaitsevat Oulun pohjoispuolella, Euroopan ympäristöystävällisimmässä kunnassa, Iissä. Etelä-Suomen toimipaikka sijaitsee Espoon Keilaniemessä. Tärkeimpiin arvoihimme kuuluvat ympäristövastuullisuus sekä sisäilman laatu, jotka takaamme mm. dynaamisilla ja ekologisilla rakennusmateriaaleilla ja -menetelmillä. Kosteuden hallinnasta huolehdimme kuivaketju toiminta mallilla. Yhtiömme innovoi, tutkii ja kehittää moduuli- ja elementtirakentamista sekä koko rakennusprojektia kustannustehokkaasti kohti kestävämpiä rakennusratkaisuja. Tutustu lisää: www.keco.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 20.08.2019 mennessä Toni Kiventerälle osoitteeseen toni.kiventera@keco.fi, lisätietoja 044 238 7388. Käytä viestissäsi otsikkoa ” Työnjohtaja/Vastaava työnjohtaja”.

Palaa Takaisin